Ministrul Sanatatii NU ia inca in calcul o noua stare de urgenta. Nelu Tataru: ,,Trebuie sa respectam aceleasi reguli pe care le-am respectat si pana acum"

Miercuri, 08 Iulie 2020, ora 15:30
24 citiri
Referitor la posibilitatea reintroducerii starii de urgenta, el a afirmat ca decizia se va lua in functie de rezultate evaluarilor privind cazurile de coronavirus, dar ca in acest moment nu ia in calcul o astfel de masura.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat miercuri, la Constanta, privind posibilitatea organizarii alegerilor locale la toamna, ca mai intai vrea sa vada ca nu vor mai fi cresteri ale numarului cazurilor de coronavirus si ca exista o legislatie specifica, mentionand ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea