Nelu Tataru propune ca farmaciile sa devina centre de testare si de vaccinare. ,,Imi doresc sa cautam permanent solutii pentru sanatatea romanilor"

Joi, 25 Februarie 2021, ora 18:31
26 citiri
Romanii s-a putea testa in cadrul farmaciilor, iar acestea ar putea deveni centre de vaccinare, sunt propuneri discutate de presedintele Comisiei de sanatate din Camera Deputatilor, Nelu Tataru, cu reprezentantii asociatiilor Retailerilor Farmaceutici si Producatorilor de Medicamente Generice.

Propunerea avansata de fostul ministru, care acum este presedintele Comisiei pentru sanatate si familie din Camrea Deputatilor, a venit in urma unei intalniri cu Asociatia Distribuitorilor si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea