Noile tarife pentru parcarile publice cu plata din Municipiul Alba Iulia, au intrat de astazi in vigoare

   

Incepand de luni, 18 ianuarie, a intrat in vigoare noul sistem al parcarilor publice valabil in municipiul Alba Iulia.Potrivit administratiei locale, la nivelul municipiului, sunt 3.440 locuri de parcare publice cu plata.
Pentru cei care nu isi achita locul de parcare, dupa data mentionata, timp de doua saptamani, politistii locali vor imparti doar avertismente, dar incepand cu data de 1 februarie 2021, avertismentele se transforma in amenzi.
Municipalitatea a hotarat ca tarifele si zonele de parcare cu plata sa ramana aceleasi
Plata taxei pentru locul de parcare, se poate face online cu cardul sau prin SMS, iar cei care doresc isi pot face abonamente.
Tarifele de parcare sunt diferentiate, pe zone si intervale de timp (o ora, doua ore, o zi si pentru unele zone, si pentru o jumatate de ora). In weekend (sambata si duminica) vor fi gratis.
Persoanele fizice vor putea plati abonament de 50 lei pe luna sau de 300 de lei, pe an. Abonamentul pentru parcare pe spatiile publice pentru ...citeste toata stirea
Luni, 18 Ianuarie 2021, ora 18:29
Sursa: Opinia Transilvana

Opinia Transilvana
Cele mai citite stiri
Evaluare Nationala 2021: Teste de antrenament, setul 2, publicate de Ministerul Educatiei
Evaluare Nationala 2021: SUBIECTELE la setul 2 de antrenament, publicate de Ministerul Educatiei Cel ...
USR Alba, o noua "propunere cu cantec" pentru functia de subprefect. Dupa un fost condamnat penal, un fost politist cu o facultate neautorizata
USR Alba, o noua "propunere cu cantec" pentru functia de subprefect. Dupa un fost condamnat penal, ...
Un pensionar SPECIAL din Alba incaseaza lunar 45.523 de lei, dublu fata de fostul presedinte ai Romaniei, Traian Basescu!
Un pensionar SPECIAL din Alba incaseaza lunar 45.523 de lei, dublu fata de fostul presedinte ai ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor