O romanca a devenit simbol national in lupta anti-COVID-19 in Marea Britanie: "Nu sunt nici un erou, doar mi-am facut munca mea. Sunt un om obisnuit"

Joi, 09 Iulie 2020, ora 22:32
34 citiri
O romanca a devenit simbol national in lupta anti-COVID-19 in Marea Britanie: "Nu sunt nici un erou, doar mi-am facut munca mea. Sunt un om obisnuit"In 2013, Claudia Anghel, o romanca de 38 de ani la acea vreme, dintre care 19 i-a lucrat ca moasa la Spitalul Municipal din Calarasi, a decis sa paraseasca Romania in cautarea unui viitor mai bun pentru copilul ei. Dupa 7 ani de la emigrarea din Romania, unde munca si profesionalismul nu i-au fost apreciate cum trebuie, Claudia a devenit simbol ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea