OFICIAL| Viorel Rascovici, NUMIT de Guvern in functia de subprefect al judetului Alba din partea USR-PLUS. Tanar pensionar special, cu o facultate la o "fabrica de diplome"

Miercuri, 03 Martie 2021, ora 12:32
54 citiri
Viorel Rascovici, din partea Aliantei USR-PLUS Alba, a fost numit de catre Guvern astazi pentru a ocupa functia de subprefect al judetului. Astfel, cei de la USR au primit prefectii din 9 judete si subprefecti in 21 de judete.

Alba, subprefect - Viorel Rascovici

Absolvent al Scolii Militare de Subofiteri activi Campina, dar si al Facultatii de Drept - Academia de Tehnoeconomie si Cooperare Romano-Americana Bucuresti, a urmat numeroase cursuri de specializare, printre care politie judiciara, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea