Pensiile de serviciu ale condamnatilor pentru fapte de coruptie sunt de acum INTERZISE de Parlament. Proiectul, votat cu 292 de voturi ,,pentru"

Marti, 30 Iunie 2020, ora 15:30
25 citiri
Astazi, Plenul Camerei Deputatilor a adoptat in calitate de for decizional, cu 292 de voturi pentru, un proiect de lege cu privire la instituirea interdictiei beneficiului la pensie de serviciu pentru persoanele remunerate din fonduri publice condamnate definitiv pentru fapte de coruptie.

Doi deputati PNL au depus in Parlament un proiect care prevede interdictia de a mai primi pensie de serviciu pentru persoanele platite din bani publici, precum parlamentari sau judecatori, care au fost ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea