Peste 100 de persoane din Alba, majoritatea din mediul rural, sanctionate de jandarmi pentru ca nu au purtat masca de protectie

Sursa: Alba24.ro
Joi, 28 Ianuarie 2021, ora 14:12
25 citiri
Jandarmii din Alba au dat peste 100 de sanctiuni in ultimele doua zile, unor persoane care nu au purtat masca de protectie. Majoritatea au fost din mediul rural.
Potrivit IJJ Alba, in ultimele 2 zile, circa 105 jandarmi, alaturi de alte structuri si autoritati, au actionat pe raza judetului.
Pe timpul misiunilor desfasurate in vederea verificarii respectarii masurilor impuse prin Legea nr 55 din 2020, privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, au fost ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.