Povestea numirilor cu "cantec" la Spitalul din Campeni: "Scoala vietii a mea face mai mult decat a domnului primar cu doua facultati"

Joi, 04 Iunie 2020, ora 09:30
45 citiri
Multe spitale cu manageri numiti politic au fost la un pas de colaps, din cauza loviturii grele pe care pandemia de Coronavirus l-a dat sistemului medical. In timp ce oamenii se imbolnaveau si unii chiar mureau din cauza virusului, politicienii au inceput un adevarat razboi pentru controlul politic al spitalelor. Criza sanitara generata de COVID-19 a aratat, inca o data, deficientele majore ale sistemului de sanatate romanesc. La Campeni in judetul Alba, primarul PSD ii acuza pe liberali ca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea