Premierul Citu, despre cei 1,64 miliarde de lei alocati pentru ajutoare sociale: "Avem grija si de cei care au avut mai putin noroc in viata"

Marti, 02 Martie 2021, ora 22:31
26 citiri
Legea bugetului de stat a fost votata, in Parlament, marti, 2 martie, cu 234 de voturi "pentru" si 170 de voturi "impotriva". Toate cele peste 3.600 amendamente depuse de PSD au fost respinse de Coalitie. La aceasta ora, deputatii si senatorii dezbat bugetul asigurarilor sociale de stat pe 2021. La dezbateri a luat cuvantul si premierul Florin Citu.

"Nu am putut sa nu remarc cum si-au motivat votul socialistii de la PSD. Nu au spus adevaratul motiv al supararii, ca i-am taiat de la buget si nu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea