Presedintele Ungariei, despre maghiarii din Transilvania: "Pot contribui la prosperitatea Ungariei si a Romaniei doar pastrandu-si identitatea"

Sursa: Adevarul
Sambata, 21 Mai 2022, ora 18:58
158 citiri
Katalin Novak, presedinta Ungariei, a fost prezenta sambata, 21 mai, la Alba Iulia, la evenimentele dedciate saratoririi a 400 de ani de la infiintarea colegiului reformat, de catre principele Gabriel Bethlen. Presedinta Ungariei a participat, sambata, 21 mai, la Ziua Unitatii Reformate din Bazinul Carpatic, la Alba Iulia, prilej cu care a fost dezvelita o statuie a lui Gabriel Bethlen, principe al Transilvaniei in secolul al XVII-lea. Peste o mie de oameni au participat la eveniment. Novak a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.