Publicitate electorala| Profesorul Bogdan Ciulu il sustine pe fostul sau elev Florea Paul Victor pentru Consiliul Local Alba Iulia!

Luni, 21 Septembrie 2020, ora 18:33
36 citiri
Domnul profesor Bogdan Ciulu, unul dintre cei mai respectati profesori de la Colegiul Economic "Dionisie Pop Martian" il sustine pe fostul sau elev Florea Paul Victor drept candidat independent la Consiliul Local Alba Iulia. Domnule Bogdan Ciulu preda disciplinele Logica si argumentare, Psihologie si Economie la Colegiul Economic din Alba Iulia si este instructor de Taekwondo cu centura neagra.

"Este tot ceea ce-mi puteam dori de la aceasta campanie electorala, ca oamenii importanti din viata ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea