Reactia unui fermier care a aflat ca trebuie sa plateasca taxa de adapat animalele: "Cat ne vom mai lasa calcati in picioare?"

Sursa: Adevarul
Marti, 03 Decembrie 2019, ora 11:50
37 citiri
Un fermier din Alba a descoperit cu surprindere ca trebuie sa plateasca o taxa pentru ca animalele pe care le detine sa poata bea apa din vai sau rauri. Liviu Crisan spune ca trebuie sa plateasca in total 3.500 de lei. Liviu Crisan este medic veterinar in orasul Abrud, dar detine si o ferma cu mai multe capete de bovine si cabaline. Recent, a descoperit faptul ca are nevoie de autorizatie de la "Apele Romane" pentru a putea adapa animalele in orice sursa de apa, chiar daca se afla pe terenul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.