Tanar din Alba, amendat cu 2000 de lei pentru ca nu a respectat carantina dupa ce a venit din Germania. Alte sanctiuni in judet

Sursa: Alba24.ro
Joi, 04 Martie 2021, ora 14:13
24 citiri
Un tanar de 19 ani din comuna Cetatea de Balta s-a ales cu amenda in valoare de 2.000 de lei pentru ca nu a respectat masura carantinarii la intoarcerea din Germania.
In ultimele 24 de ore, in judetul Alba au fost sanctionate in total 155 de persoane care nu au respectat masurile de protectie individuala si alte sase care au circulat fara sa respecte restrictiile.
Potrivit IPJ Alba, politistii Sectiei 6 Politie Rurala Jidvei l-au depistat pe un tanar, de 19 de ani, din comuna Cetatea de Balta, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.