Telescoala pentru profesori din 24 august. Cadrele didactice vor avea 15 lectii prin care sa invete cum se poate preda online

Sursa: Alba24.ro
Marti, 11 August 2020, ora 17:11
29 citiri
Din 24 august, profesorii vor avea o emisiune pe TVR prin care sa invete sa predea online, a spus ministrul Educatiei, Monica Anisie, in cadrul unei intalnirii online cu parlamentarii din Comisia de Educatie din Senat.
Emisiunea va incepe din 24 august, la fel cum in prezent exista Telescoala pentru elevii care se pregatesc pentru bacalaureat.
Citeste si TITULARIZARE 2020: Rezultatele finale, publicate marti. Profesorii afla notele dupa contestatii. Calendarul de repartizareProfesorii vor avea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.