Toaleta din fundul curtii ne aseaza la coada Europei. Doar putin mai mult de jumatate dintre romani au casele racordate la sistemul de canalizare!

Duminica, 05 Iulie 2020, ora 22:30
30 citiri
Toaleta din fundul curtii ne aseaza la coada Europei. Doar putin mai mult de jumatate dintre romani au casele racordate la sistemul de canalizare!Doar 10.514.924 locuitori din Romania aveau locuintele conectate la sistemele de canalizare in anul 2019, acestia reprezentand cu 221.883 persoane mai mult decat in anul 2018, informeaza INS, potrivit Mediafax.
In ceea ce priveste epurarea apelor uzate, populatia conectata la sistemele de canalizare prevazute cu statii de epurare a fost de 10.264.302 ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea