VIDEO| Klaus Iohannis, dupa numarul record de infectari cu COVID-19: "Sa nu pierdem ceea ce am castigat pana acum. Avem solutii pentru a ne relua vietile cat mai aproape de realitate"

Joi, 09 Iulie 2020, ora 15:32
22 citiri
Presedintele Klaus Iohannis face la aceasta ora, declaratii de presa, la Palatul Cotroceni, in contextul in care Romania a inregistrat astazi cel mai mare numar de infectari cu COVID-19 de la debutul pandemiei.

"Am transmis Parlamentului o dare de seama privind actiunile din timpul starii de urgenta. Documentul prezinta in mod sintetic si transparent actiunile luate in perioada starii de urgenta. Pandemia a generat o criza la nivel mondial. Ne aflam azi la aproape jumatate de an de la momentul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea