VIDEO: Patronii HoReCa din Alba Iulia se pregatesc iar de inchidere la interior. Petitie catre prefectul de Alba, Nicolae Albu

Sursa: Alba24.ro
Miercuri, 03 Februarie 2021, ora 17:11
28 citiri
Patronii HoReCa din Alba Iulia se pregatesc iar sa isi inchida locatiile la interior, din cauza incidentei crescute de cazuri de COVID-19.
Mai exact, miercuri, 3 februarie, la Alba Iulia incidenta este de 3,36 la mie, iar asta inseamna ca cel mai probabil Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta va lua decizia trecerii orasului in scenariul "rosu".
Automat asta inseamna ca restaurantele, barurile, cafenelele si cazinourile se inchid iar la interior si pot functiona doar terasele, acolo ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.