VIDEO: Politia din Alba va avea lasouri automate pentru imobilizarea infractorilor si persoanelor agresive. Cum arata noua arma

Sursa: Alba24.ro
Joi, 08 Aprilie 2021, ora 21:11
37 citiri
Inspectoratul de Politie Judetean Alba va primi de la Consiliul Judetean Alba echipamente moderne pentru cresterea capacitatii operationale si de investigare.
Pe lista de achizitii se afla, pe langa pistoale radar, sonometre, aparate de masurare a transparentei foliei aplicate pe geamul autoturismelor sau laptopuri, si trei arme neletale numite "BolaWrap" - catuse de la distanta.
"BolaWrap-ul" este o arma care se bazeaza pe lasoul argentinian, si din care politistul lanseaza fire din Kevlar ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.