VIDEO| Tur de forta al neamtului RETTER pe autostrada Sebes-Turda, lotul 2: In 2 saptamani s-au ridicat grinzile la 7 supratraversari

Marti, 11 Iunie 2019, ora 22:34
243 citiri
Neamtul RETTER care conduce firma cu acelasi nume a facut un adevarat tur de forta pe autostrada Sebes-Turda, lotul 2, in ce priveste ridicarea si montarea grinzilor.

La 2 saptamani dupa ce a inceput montarea primelor grinzi, mai precis in 28 mai langa Sancrai, astazi, ridica si monta grinzi la a saptea supratraversare.

In ciuda ploilor si a terenului impropriu, care au facut dificila mutarea macaralei de la DN, neamtul este tot neamt. A continuat sa ridice si sa monteze grinzile dupa un ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea