Ziua de 15 ianuarie, sarbatorita la Teatrul de Papusi "Prichindel" din Alba Iulia, prin expozitii grafice si de pictura, spectacole de teatru, recitaluri de muzica clasica

Luni, 10 Ianuarie 2022, ora 17:42
93 citiri
Teatrul de Papusi "Prichindel" incepe noul an cu proiecte care deja sunt cunoscute si apreciate de beneficiari, dar si cu proiecte noi, care, suntem convinsi, vor fi pe placul publicului larg.
Ce ne-am propus pentru acest nou an: spectacole atractive si educative, in premiera sau reluate, lectii de teatru, ateliere. Intr-un cuvant - DIVERSITATE CULTURALA.
Primele programe din 2022 sunt Casa Povestilor si Caravana cu papusi, proiectele: Ora de teatru (spectacole organizate pentru scoli si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Opinia Transilvana