Apelul marilor retele comerciale din Romania: Nu cumparati mai mult decat e nevoie, exista stocuri pentru toti. Situatia la Alba

Sursa: Alba24.ro
Duminica, 15 Martie 2020, ora 16:56
58 citiri
Asociatia Marilor Retele Comerciale din Romania (AMRCR), care reuneste marile lanturi de supermarketuri, a transmis pe adresa Alba24 un apel la cumparatori.
Prin acest apel, acestia le cer clientilor sa nu cumpere mai multe produse decat au nevoie, pentru ca risca sa ii lase pe ceilalti clienti fara produse.
"Avem nevoie si de ajutorul vostru. Va rugam sa fiti cumpatati si chibzuiti la ce si cat cumparati. Intelegem framantarile voastre, dar a cumpara mai mult decat ai nevoie poate insemna ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.