Comertul online in vizorul ANAF - "Niste stegulete rosii s-au aprins acolo, ca sunt inca multe lucruri care nu sunt in regula"

Vineri, 03 Martie 2023, ora 08:05
120 citiri
Presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), Lucian Heius, a declarat ca vin date de la firmele de curierat si exista "niste stegulete rosii care s-au aprins acolo, ca sunt inca multe lucruri care nu sunt in regula" la comertul online.
"Nu pot si nu-mi permit, cu cei circa 600 de inspectori de antifrauda pe care-i am, sa pierd vremea incepand si numarand la un magazin din colt cati bani are in casa de marcat - si fara sa ma uit, sa vad daca in RO-eTransport si-au luat sau nu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Opinia Transilvana