Din 3 septembrie se schimba modul de calcul la impozitul pentru spectacole, concerte sau competitii sportive. O taxa, eliminata

Sursa: Alba24.ro
Vineri, 03 Septembrie 2021, ora 07:53
423 citiri
Incepand din 3 septembrie impozitul pe spectacole, care se plateste la autoritatile locale, se calculeaza fara includerea TVA-ul incasat de organizatori pe bilete si abonamente.
Ordonanta care modifica Codul fiscal se aplica pentru impozitul pe spectacole datorat, in mare, de persoanele care organizeaza concerte muzicale si competitii sportive, dar si de cinematografe sau de circuri.
Prin OG 8/2021 se precizeaza in mod expres ca, la calculul impozitului pe spectacole, nu se include TVA-ul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.