Masina lovita de tren, in judetul Alba. Un barbat in varsta de 70 de ani a decedat, dupa ce nu s - a asigurat la o trecere la nivel Cu calea ferata. UPDATE: Precizari venite din partea IPJ Alba

Marti, 08 Septembrie 2020, ora 17:26
28 citiri
Un accident feroviar a avut loc marti dimineata, in judetul Alba.
Un barbat in varsta de 70 ani, a decedat, dupa ce masina in care se afla a fost lovita de un tren, in localitatea Galati (Zlatna).
Pompierii au intervenit pentru descarcerarea barbatului, acesta primind ingrijiri medicale din partea echipajului SMURD, aflat la fata locului.
Trecerea la nivel de cale ferata era semnalizata cu crucea Sf. Andrei, iar garnitura implicata in accident, facea legatura intre Zlatna si Alba-Iulia. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Opinia Transilvana