Microintreprinderile si firmele platitoare de impozit specific, scutite de taxe daca dau angajatilor masini de serviciu. Proiect

Sursa: Alba24.ro
Luni, 19 August 2019, ora 21:12
47 citiri
Microintreprinderile si firmele ce platesc impozit specific vor fi scutite de plata taxelor pentru masinile de serviciu acordate propriilor salariati. Un proiect de ordonanta de urgenta prevede acest lucru.
In prezent, aceste categorii de firme trebuie sa achite statului, in numele salariatilor, atat impozit pe venit, cat si contributii sociale, scrie avocatnet.ro.
"Avantajele sub forma utilizarii in scop personal a vehiculelor (...) care nu sunt utilizate exclusiv in scopul activitatii ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.