Mircea Cosea: " Sunt foarte multe pericole, multe probleme urgente. Deja la falimente suntem destul de ingrijorati. Anul trecut numarul insolventelor si falimentelor a crescut cu 14,8%. "

Luni, 23 Mai 2022, ora 05:50
393 citiri
Economistul Mircea Cosea sustine ca ne pandesc mai multe pericole din economie, iar Guvernul trebuie sa actioneze urgent pentru ca exista mai multi cartofi fierbinti. Cosea arata ca pretul energiei va provoca mari turbulente in economie, iar faptul ca Romania nu are o industrie manufacturiera ci o industrie bazata pe consum.
"Sunt pericole de foarte scurt timp. Trebuie rezolvate imediat pentru ca nu avem timp sa ne gandim foarte mult. Pe parcursul lunilor care au mai ramas pana la sfarsitul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Opinia Transilvana