Opinia Economica : Francul elvetian a atins un nou maxim

Joi, 07 Decembrie 2023, ora 16:48
148 citiri
autor: Radu Georgescu
Principalul eveniment al sedintei de joi a fost reprezentat de atingerea de catre moneda elvetiana a unui nou maxim istoric, in timp ce leul a avut o evolutie stabila fata de euro, in ton cu miscarile altor monede din regiune.
Mentinerea la cote ridicate a incertitudinilor referitoare la politicile monetare ale marilor banci centrale si a pericolelor provocate de conflictele armate din Ucraina si Orientul Mijlociu au majorat cererea de moneda elvetiana, considerata "drept" ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Opinia Transilvana
Cele mai citite stiri
Inscrieri pentru Sarbatoarea "Ziua Femeii", la Blaj. Manifestarea va avea loc pe 8 martie, la Caminul Cultural din Tiur
Primaria municipiului Blaj invita doamnele pensionare la Sarbatoarea "Ziua Femeii". Manifestarea va ...
SURSE : Tavalug de audieri la DNA in cazul Rosia Montana. Opinia Transilvana a prezentat inca din 2017 conexiunile ascunse dintre oficiali ai statului roman grupurile de interese din jurul proiectului.
Prin inactiune sau prin inscrierea sitului in patrimoniu UNESCO, toate guvernele au contribuit la ...
Opinia Economica : Leul ramane in zona sigura
autor: Radu Georgescu In saptamana in care BNR a decis sa mentina dobanda de politica monetara la ...