Servicii de auditare externa a resurselor si rezervelor de gaze naturale pentru Romgaz. Valoarea contractului depaseste 1 milion de euro.

Luni, 13 Decembrie 2021, ora 07:03
688 citiri
Societatea Nationala de Gaze Naturale Romgaz a scos la licitatie un contract pentru servicii de auditare externa a resurselor si rezervelor de gaze naturale, in valoare de 5 milioane de lei, potrivit unui anunt al companiei, publicat pe site-ul de achizitii publice SICAP.
Tipul procedurii este licitatia deschisa, iar criteriul de atribuire este cel mai bun raport calitate - pret. Durata contractului este de 30 de luni, iar termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Opinia Transilvana