Taxa auto revine in Romania, dupa 4 ani de pauza. Masura fost introdusa in PNNR. Ce masini ar urma sa plateasca taxa de poluare

Sursa: Alba24.ro
Luni, 07 Iunie 2021, ora 23:59
81 citiri
Soferii care conduc masini mai vechi de 15 ani vor fi taxati sau risca sa nu le mai poata inmatricula. Masura a fost inclusa si in Planul National de Redresare si Rezilienta.
In acelasi timp, romanii sunt incurajati sa achizitioneze masini noi si sunt anuntate stimulente pentru masinile ecologice, inclusiv prin Programul Rabla.
Ce masuri prevede PNRR in materie transportului sustenabil:Aplicarea unui nou sistem de taxare, in special pentru traficul greu din Romania, conform principiului ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.