Un fost angajat Provident din Alba si un client, trimisi in judecata pentru delapidare. Prejudiciu de aproape 40.000 de lei

Sursa: Alba24.ro
Joi, 19 Septembrie 2019, ora 11:55
54 citiri
Un fost angajat Provident si un client al societatii, ambii din judetul Alba, au fost trimisi in judecata pentru delapidare, intr-un dosar cu un prejudiciu total de aproape 40.000 de lei, pentru mai multe fapte comise in anul 2016.
Dosarul a fost inregistrat pe rolul Judecatoriei Alba Iulia, miercuri, 18 septembrie, dar nu a fost stabilit inca un prim termen de judecata.
G.A, in calitate de manager clienti pe zona Cugir-Sebes (la data faptelor) este acuzat ca a luat peste 20.000 de lei, bani ce ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.