Comunitatea locala din Zlatna a castigat Festivalului-concurs "Cultura pentru Cultura" desfasurat la Poiana Calineasa. Marius Hategan vicepresedinte CJ Alba: Etapa a IV-a a Festivalului-concurs "Cultura pentru Cultura", o reusita deplina!

Luni, 11 Iulie 2022, ora 17:44
86 citiri
Duminica, 10 iulie 2022, la Poiana Calineasa a avut loc ultima etapa a festivalului-concurs "Cultura pentru Cultura" din acest an - proiect unic in Europa.
Cu o prezenta de peste 400 de pastratori ai traditiilor si obiceiurilor din 11 comunitati locale din judetul Alba, dar si cu o prezenta de peste 2000 de participanti in public, se poate afirma cu tarie ca etapa de ieri, cea de-a patra din cadrul editiei a XV-a a proiectului "Cultura pentru Cultura", ramane in amintirea noastra drept cea mai ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Opinia Transilvana