Noi conditii de intrare pentru romanii care vor sa isi faca vacanta in Malta. Autoritatile au plasat Romania in zona rosie

Sursa: Alba24.ro
Duminica, 18 Iulie 2021, ora 11:47
36 citiri
Romanii care vor sa-si petreaca vacanta in Malta vor trebui sa completeze mai multe formulare si sa respecte noile masuri introduse.
Ministerul Afacerilor Externe a anuntat ca in contextul pandemiei de COVID-19 autoritatile malteze au revizuit conditiile de intrare in Malta, inclusiv pentru romani.
Potrivit informatiilor publicate de autoritatile malteze, statele/zonele de provenienta a persoanelor care sosesc in Malta sunt clasificate, in functie de gradul de raspandire a virusului SARS-CoV-2, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.