(P) Barbershop Alba Iulia: Un loc in care frizeria traditionala se imbina cu cele mai noi trenduri pentru o experienta premium

Sursa: Alba24.ro
Miercuri, 07 Iulie 2021, ora 11:47
27 citiri
Lasa grijile si stresul cotidian si vino sa te relaxezi in paradisul masculinitatii! Un Barbershop creat cu multa atentie si dedicare pentru a oferi doar servicii premium.
Ori de cate ori iti doresti o experienta aparte, un rasfat total, dar mai ales o schimbare de look sau chiar definirea aspectului, viziteaza-ne, fii unul de-al nostru!
Un loc cool, unde vei avea parte de o experienta unica alaturi de barbierul tau si atentia la detalii. Imbina frizeria traditionala masculina cu nevoile ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.