Scoala s-ar putea desfasura in regim hibrid din toamna, in contextul pandemiei. Raluca Turcan: ,,Ne dorim scoala in conditii normale"

Luni, 13 Iulie 2020, ora 11:56
38 citiri
Un nou set de reguli pandeste sistemul de invatamant romanesc si global, datorita schimbarilor sociale, generate de pandemia de Covid-19.
De la toamna, scoala s-ar putea desfasura in regim hibrid, adica sistemul clasic va fi completat de invatamantul online, mai ales in mediul urban, spune vicepremierul Raluca Turcan care conduce o comisie interministeriala dedicata acestui scop.
Raluca Turcan: "Ne dorim scoala in conditii normale, insa suntem pregatiti si cu masuri pentru scoala in conditii ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea