Teatrul de Papusi "Prichindel" din Alba Iulia, participa la "Festivalul International de Teatru Studio - Intalnirea Scolilor de Teatru", care se va desfasura la Targu Mures

Vineri, 17 Noiembrie 2023, ora 10:11
165 citiri
Teatrul de Papusi "Prichindel" va fi prezent, alaturi de 18 universitati din tara si din afara tarii, la festivalul care promoveaza crearea de retele intre studenti, practicieni si cercetatori din domeniul artelor.
Universitatea de Arte din Targu-Mures este institutia care ne-a invitat sa fim prezenti si la cea de-a IX-a editie a Festivalului International de Teatru Studio - Intalnirea Scolilor de Teatru, care se va desfasura in perioada 17 - 26 noiembrie 2023 la Targu-Mures.
Este un privilegiu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Opinia Transilvana