Blocati din cauza pandemiei de coronvirus, powerliftierii din Alba realizeaza recorduri personale, desi se antreneaza in conditii inedite!

Luni, 01 Iunie 2020, ora 09:32
21 citiri
In aceasta perioada dificila si ciudata, in care sportul de pe intregul mapamond sufera, doi piloni ai performantei sunt fisurati semnificativ: calendarul competitional intern si international si, mai ales, desfasurarea pregatirii specifice. Invariabil, nu face exceptie de la aceasta "nebunie" powerliftingul, o ramura cu "greutate" in Alba, afectata din plin sub cele doua aspecte.
Si totusi, in ciuda acestor inconveniente majore si a celor mai bine de doua luni de "scurcircuit", o parte dintre ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea