Bogdan Duma a castigat trofeul Super Rally de la Alba Iulia. Aurelian Andronache si Mihai Leu, au completat podiumul. A doua mansa de concurs, anulata din cauza vremii nefavorabile

Luni, 05 Iunie 2023, ora 12:22
116 citiri
Pilotul Bogdan Duma, la bordul unui monopost Radical SR3 RSX, a castigat cea de-a doua etapa a Campionatului National de Super Rally, desfasurat in perioada 2-3 iulie la Alba Iulia.
Pe urmatoarele doua trepte ale podiumului de premiere, au urcat Aurelian Andronache (SpeedCar GT) si Mihai Leu (Radical SR8).
Campionul national en-titre Jerome France a avut parte de abandon in timpul manselor de antrenament, ratand mansele de concurs din cauza unor defectiuni tehnice.
La scurt timp dupa inceperea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Opinia Transilvana