Cristea Alexandra si Zaharia Albert de la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia, clasari pe podium la Campionatul National Scolar

Miercuri, 17 Mai 2023, ora 16:55
162 citiri
Cristea Alexandra si Zaharia Albert, elevi ai Liceului cu Program Sportiv Alba Iulia, s-au clasat pe locul 2 respectiv 3, la probele de 5000 metri si 3000 metri, la Campionatul National Scolar desfasurat in perioada 13-14 mai.
"Felicitari echipei noastre de sportivi extraordinari care au stralucit in cadrul competitiei desfasurate in perioada 13-14 mai!
Cristea Alexandra a obtinut locul 2, la 5000 de metri mars, demonstrandu-si talentul si perseverenta. Ea avand dubla legitimare, la CS Unirea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Opinia Transilvana