CS Unirea Alba Iulia - doua medalii de aur si una de argint, la Campionatele Nationale de 10 kilometri Mars

Miercuri, 08 Noiembrie 2023, ora 07:33
92 citiri
Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia a obtinut medalia de aur la proba pe echipe a Campionatelor Nationale de 10 kilometri Mars, desfasurate in 4 noiembrie 2023 la Bucuresti. CS Unirea Alba Iulia a reusit aceasta performanta datorita rezultatelor individuale ale celor trei sportive participante.
In fruntea clasamentului la categoria senioare s-a situat Ana Rodean, reprezentanta CS Unirea Alba Iulia, care a obtinut locul 1 cu timpii 47:55. Performanta ei a fost completata de colega sa, Mihaela Popa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Opinia Transilvana
Cele mai citite stiri
Inscrieri pentru Sarbatoarea "Ziua Femeii", la Blaj. Manifestarea va avea loc pe 8 martie, la Caminul Cultural din Tiur
Primaria municipiului Blaj invita doamnele pensionare la Sarbatoarea "Ziua Femeii". Manifestarea va ...
SURSE : Tavalug de audieri la DNA in cazul Rosia Montana. Opinia Transilvana a prezentat inca din 2017 conexiunile ascunse dintre oficiali ai statului roman grupurile de interese din jurul proiectului.
Prin inactiune sau prin inscrierea sitului in patrimoniu UNESCO, toate guvernele au contribuit la ...
Opinia Economica : Leul ramane in zona sigura
autor: Radu Georgescu In saptamana in care BNR a decis sa mentina dobanda de politica monetara la ...