CSM Cetate Deva - HC Dunarea Braila

   

CSM Cetate Deva - HC Dunarea BrailaInformatia de Alba
Meci aprig la Sebes, unde Cetate a obtinut o victorie mare in vederea indeplinirii obiectivului, si anume salvarea de la retrogradare.
De partea cealalta, Dunarea a facut un mare pas gresit si este foarte aproape sa rateze locul 5, aflandu-se la 3 puncte de gruparea din Roman, cu 4 etape inaintea finalului de campionat. Apararile celor doua formatii au excelat, dar au iesit la rampa si portarii formatiei Cetate Deva, ce au parat 5 aruncari de la 7 m in fata sportivelor brailence.
Unul dintre momentele de referinta ale partidei s-a consemnat in prima parte a jocului, cand bailencele nu au mai marcat timp de 14 minute, de la scorul de 3-6 in minutul 16. Pana la pauza, Deva a reusit sa marcheze de 4 ori, indeajuns pentru a intra la vestiare cu un avantaj moral datator de sperante pentru Carmen Cartas si colegele sale. Cu aceasta victorie extrem de importanta, Deva acumuleaza 12 puncte si devanseaza prin prisma golaverajului in clasament pe SCM Craiova, urcand pe locul 11: ,,Per ansamblu sunt multumit de rezultatul final, chiar daca pe atac am avut destul de multe ratari, acestea se pot ierta, pentru ca am avut o deplasare obositoare la Buzau, am facut doar doua antrenamente, si de aici se poate explica oboseala noastra si lipsa de concentrare pe finalizare. Speram sa mai obtinem macar o victorie, doua", a declarat Marian Muntea, patron Cetate Deva.
CSM Cetate Deva (17) Portari: Poenaru, Ghila, Valean.:Marcatoare: Cartas 6, Toth 4, Bardac 3, Nikolic 2, Munteanu 2. Au mai jucat: Sabadac, Ganta, Dascaliuc.Antrenor: Alexandru Weber
HC Dunarea Braila (15) Portari: Vasile, Voicu Marcatoare: Moldovan 5, Craciun 3, Brot 2, Luca J. 2, Irimia 2, Tomuleanu 1. Au mai jucat: Lazarin, Perianu. Antrenoare: Alexandrina Soare.
Catalin Craciun - Adrian Habean
Miercuri, 06 Aprilie 2011, ora 02:04
Sursa: Informatia de Alba

Informatia de Alba
Cele mai citite stiri
In ce tari mai pot merge romanii FARA test COVID-19. Lista actualizata a statelor care impun restrictii de calatorie
Vremea inca este buna pentru vacante si plimbari pentru cei care mai vor o ultima iesire cu soare si ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor