Finala Circuitului International Grand Prix la sah, debuteaza astazi la Alba Iulia. Sahistii albaiulieni - 3 medalii la Campionatul National de sah rapid, dezlegari si blitz desfasurat la Sebes

Luni, 04 Decembrie 2023, ora 09:29
158 citiri
Evenimentul principal al Festivalului International al Romaniei la sah, organizat de Federatia Romana de Sah si Consiliul Judetean Alba, fnala circuitului international Grand Prix Romania incepe astazi la Alba Iulia.
Dotat cu un fond total de premiere de 175.000 euro, circuitul Grand Prix Romania 2023 este cel mai important eveniment sahist de acest tip din Europa, constand in 5 etape de califcare avand fecare un fond de premiere de 30.000 euro si finala, la care fondul de premiere este de 25. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Opinia Transilvana
Cele mai citite stiri
Inscrieri pentru Sarbatoarea "Ziua Femeii", la Blaj. Manifestarea va avea loc pe 8 martie, la Caminul Cultural din Tiur
Primaria municipiului Blaj invita doamnele pensionare la Sarbatoarea "Ziua Femeii". Manifestarea va ...
SURSE : Tavalug de audieri la DNA in cazul Rosia Montana. Opinia Transilvana a prezentat inca din 2017 conexiunile ascunse dintre oficiali ai statului roman grupurile de interese din jurul proiectului.
Prin inactiune sau prin inscrierea sitului in patrimoniu UNESCO, toate guvernele au contribuit la ...
Opinia Economica : Leul ramane in zona sigura
autor: Radu Georgescu In saptamana in care BNR a decis sa mentina dobanda de politica monetara la ...