FOTO, LIVE-TEXT: Industria Galda de Jos - Avantul Reghin 1-3 (1-1) | "Lanterna rosie" a pierdut si ultima reprezentatie a anului!

Duminica, 22 Noiembrie 2020, ora 16:55
48 citiri
Ultima reprezentatie a anului 2020, la Galda de Jos, o restanta din etapa a 10-a a Seriei a 9-a, Industria Galda de Jos si Avantul Reghin, a fost o adevarata lupta in noroi, un al doilea adversar al celor doua divizionare terte.

"Galben-albastrii" aflati in postura de "lanterna rosie", abia au reusit sa incropeasca un unsprezece, tinand cont de multiplele probleme de efectiv. Antrenorul Paul Ciuca nu s-a putut baza, din diverse motive, pe Cat. Suciu si Cuntan (depistati pozitiv), Haiduc, Al. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea