Gabriela Ruse a intrat in lupta pentru trofeul Transylvania Open WTA 250: "Au fost niste sentimente si trairi pe care nu le-am mai avut niciodata!"

Duminica, 22 Octombrie 2023, ora 09:01
119 citiri
Ruse s-a calificat in finala turneului de tenis din Cluj, pe care o va disputata cu Tamara KorpatschGabriela Ruse si Tamara Korpatsch se vor lupta duminica, 22 octombrie, pentru trofeul Transylvania Open WTA 250. Sambata, Ruse a obtinut o victorie superba in semifinale, in fata favoritei 4 a turneului, Rebeka Masarova (6-1, 6-4) si va juca astfel a treia finala WTA din cariera, dupa cele din 2021 din Hamburg si Palermo.
Gabriela Ruse: "M-am simtit extraordinar. In momentul in care am pasit pe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Opinia Transilvana
Cele mai citite stiri
Inscrieri pentru Sarbatoarea "Ziua Femeii", la Blaj. Manifestarea va avea loc pe 8 martie, la Caminul Cultural din Tiur
Primaria municipiului Blaj invita doamnele pensionare la Sarbatoarea "Ziua Femeii". Manifestarea va ...
SURSE : Tavalug de audieri la DNA in cazul Rosia Montana. Opinia Transilvana a prezentat inca din 2017 conexiunile ascunse dintre oficiali ai statului roman grupurile de interese din jurul proiectului.
Prin inactiune sau prin inscrierea sitului in patrimoniu UNESCO, toate guvernele au contribuit la ...
Opinia Economica : Leul ramane in zona sigura
autor: Radu Georgescu In saptamana in care BNR a decis sa mentina dobanda de politica monetara la ...