Gazeta Sporturilor: DIICOT a intrat in Casa Fotbalului, sediul FRF! Ce acuzatii GRAVE planeaza asupra activitatii institutiei

Sursa: Alba24.ro
Luni, 06 Ianuarie 2020, ora 11:52
31 citiri
Procurorii DIICOT au deschis un dosar penal in rem (cerceteaza deocamdata fapta) la Federatia Romana de Fotbal (FRF), potrivit Gazetei Sporturilor, care citeaza un raspuns oficial al parchetului.
DIICOT arata ca face urmarirea penala in rem pentru savarsirea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat, delapidare si evaziune fiscala.
FRF este condusa de 6 ani de presedintele Razvan Burleanu, reales in functie in 2018. Federatia a cheltuit 37 milioane de euro parcursul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.