Greul din Glory, aiudeanul Benjamin Adegbuyi, vine sa antreneze la Alba Iulia. Seminar de kickbox cu numarul doi mondial

Sursa: Alba24.ro
Vineri, 31 Ianuarie 2020, ora 11:52
22 citiri
Numarul 2 al greilor din Glory, aiudeanul Benjamin Adegbuyi, vine in martie la Alba Iulia sa ii antreneze pe pasionatii de sporturi de contact.
Direct din ringul Glory, unde lupta cu nume precum Rico Verhoeven, sau Jamal Ben Saddik, 'Mr. Gentleman' va sustine la invitatia clublui Revolution Academy un seminar de kickbox.
Evenimentul va avea loc in perioada 14 - 15 martie si este adresat tuturor pasionatilor de kickbox, practicati sau persoane care inca nu au pus in mana o manusa de box, dar vor ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.