Inter Unirea este ferma in privinta reluarii fotbalului in Liga a 4-a! Antrenorul Ionut Pereat: "Play-off, cu sase echipe, dar fara injumatatirea punctelor"

Joi, 28 Mai 2020, ora 15:34
23 citiri
Clasata pe locul al saselea al ierarhiei Ligii a 4-a, in momentul intreruperii campionatului, Inter Unirea asteapta o decizie dinspre Asociatia Judeteana de Fotbal Alba in privinta modului cum se va incheia aceasta stagiune.
Se stie ca din partea a doua a campionatului s-au disputat numai doua runde si esta clar ca timpul nu va permite derularea tuturor jocurilor ramase, caz in care AJF Alba trebuie sa clarifice modul cum se va derula play-off-ul adresat echipele din partea superioara a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea