Medalie de aur obtinuta de marsaluitoarea Mihaela Popa (CS Unirea Alba Iulia), la Jocurile Francofoniei, desfasurate in Congo

Duminica, 06 August 2023, ora 10:03
86 citiri
Mihaela Popa (fosta Acatrinei), sportiva legitimata la CS Unirea Alba Iulia si CSM Alba Iulia, a obtinut o performanta extraordinara la Jocurile Francofoniei, desfasurate in Kinshasa, Republica Democratica Congo.
La proba de 20 de kilometri mars, Mihaela a cucerit medalia de aur, confirmandu-si statutul de una dintre cele mai talentate atlete din Romania.
"Cursa in care Mihaela a dominat cu autoritate a fost previzibila, avand in vedere rezultatele anterioare ale sportivelor prezente la start. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Opinia Transilvana