Medalii de argint pentru judoka Alexandru Sibisan si Laura Alexia Bogdan, la Cupa Romaniei pentru Seniori, desfasurata la Satu Mare

Marti, 30 Mai 2023, ora 16:15
114 citiri
Judoka CS Unirea Alba Iulia, Alexandru Sibisan si Laura Alexia Bogdan, au obtinut trei medalii de argint la cele mai importante competitii nationale, desfasurate in weekendul trecut la Satu Mare.
Astfel, Sibisan Alexandru a obtinut locul 2 la Cupa Romaniei Seniori, competitie de judo desfasurata sambata, 27 mai, la Satu Mare. Acesta a concurat la categoria de greutate - 90 de kilograme. Duminica, 28 mai, s-a desfasurat Campionatul National de Seniori Ne Waza, la care sportivul nostru a obtinut ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Opinia Transilvana
Cele mai citite stiri
Inscrieri pentru Sarbatoarea "Ziua Femeii", la Blaj. Manifestarea va avea loc pe 8 martie, la Caminul Cultural din Tiur
Primaria municipiului Blaj invita doamnele pensionare la Sarbatoarea "Ziua Femeii". Manifestarea va ...
SURSE : Tavalug de audieri la DNA in cazul Rosia Montana. Opinia Transilvana a prezentat inca din 2017 conexiunile ascunse dintre oficiali ai statului roman grupurile de interese din jurul proiectului.
Prin inactiune sau prin inscrierea sitului in patrimoniu UNESCO, toate guvernele au contribuit la ...
Opinia Economica : Leul ramane in zona sigura
autor: Radu Georgescu In saptamana in care BNR a decis sa mentina dobanda de politica monetara la ...