OPINIA SPORTIVA : Laura Bogdan, judoka legitimata la CS Unirea Alba Iulia - locul 3 obtinut la Cupa Europeana de Juniori de la Berlin

Marti, 01 August 2023, ora 21:32
75 citiri
Laura Alexia Bogdan a obtinut un rezultat extraordinar la Cupa Europeana de Juniori de la Berlin, clasandu-se pe locul 3 la categoria de greutate - 48 de kilograme. Tanara judoka, sportiva cu dubla CSM Cluj/CS Unirea Alba Iulia, a reprezentat cu mandrie Romania intr-o competitie de nivel inalt, demonstrandu-si abilitatile si determinarea in fata unor adversari redutabili.
Cupa Europeana de Juniori de la Berlin este una dintre cele mai prestigioase competitii din lumea judo-ului, adunand la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Opinia Transilvana
Cele mai citite stiri
Inscrieri pentru Sarbatoarea "Ziua Femeii", la Blaj. Manifestarea va avea loc pe 8 martie, la Caminul Cultural din Tiur
Primaria municipiului Blaj invita doamnele pensionare la Sarbatoarea "Ziua Femeii". Manifestarea va ...
SURSE : Tavalug de audieri la DNA in cazul Rosia Montana. Opinia Transilvana a prezentat inca din 2017 conexiunile ascunse dintre oficiali ai statului roman grupurile de interese din jurul proiectului.
Prin inactiune sau prin inscrierea sitului in patrimoniu UNESCO, toate guvernele au contribuit la ...
Opinia Economica : Leul ramane in zona sigura
autor: Radu Georgescu In saptamana in care BNR a decis sa mentina dobanda de politica monetara la ...