Pandemia de coronavirus macina in continuare Unirea Alba Iulia! Si totusi, meciul cu Unirea Ungheni se joaca sambata, pe "Cetate"

Joi, 01 Octombrie 2020, ora 15:33
74 citiri
Chiar daca toate cele 4 divizionare terte din Alba au avut persoane infectate cu COVID-19, cea mai grava situatie este in tabara Unirii Alba Iulia. Gruparea din Cetatea Marii Uniri a fost nevoita sa-si amane jocul de saptamana trecuta cu Unirea Dej (care a fost reprogramat pentru 14 octombrie), insa problemele de lot sunt in continuare apasatoare.

Recentele testarilor de marti, conditie impusa de DSP Alba, nu au adus prea multe motive de satisfactie pentru oficialii "alb-negrii", ce sperau ca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea